Microsoft To-Do: ohranite pregled nad opravki

Potrebujete program, ki bo beležil vse opravke, ki jih morate narediti, ali pa vse unikatne in odlične ideje, ki jih morate izvesti?

Microsoft je nekaj časa nazaj kupil podjetje, ki je naredilo dober program za beleženje opravil, z imenom Wunderlist. Sami so nato izdali nov program z imenom To-Do, ki ga uporabljam že od začetka.

 

Microsoft To-Do vsebuje vse osnovne potrebne funkcionalnosti za beleženje opravil.

 

Ustvarjate lahko sezname, na katere potem dodajate opravila, in ko so ta končana, ga enostavno kliknite, in opravilo je označeno kot končano.

Na voljo so tudi ponavljajoča se opravila, da si na primer nastavite, da naj se specifično opravilo ponovi vsak dan ali vsak teden. Program vas bo na to obvestil. Preko iskalnika lahko iščete že vnesena opravila, preko funkcije “My Day” vam ponudi prihajajoča opravila in opravila, ki ste jih zamudili, da si  jih dodate na dnevni seznam, ki jih imate namen dokončati.

 

 

Opravila so na voljo povsod, tako preko spletnega brskalnika, kot aplikacije za vaš pametni telefon ali Windows. Funkcija, ki najbolj očitno še manjka od predhodnika, Wunderlist, so skupni seznami, kjer si lahko 1 ali več seznamov delite z več osebami. Rečeno je bilo, da ta in še več funkcij pridejo. Kdaj bo temu tako, pa ni jasno. Medtem pa lahko predlagate svoje ideje in glasujete za funkcije, ki jih najbolj želite, tukaj.

 

Microsoft To-Do je brezplačen. Več o programu in prenosu pa lahko najdete tukaj.

spletne strani

Prednosti registracije in uporabe domene

Domena je vaš spletni naslov, ki je potreben za vsako spletno stran in/ali elektronsko pošto.   Zaščitite ime podjetja V primeru, da ste podjetje in

računalništvo

Dinamični e-mail aliasi

Elektronska pošta je pomemben del vsakega podjetja, saj so spremenili način komuniciranja tako med posamezniki kot tudi med in s podjetji. Obstaja več vrst elektronskih