Microsoft To-Do: ohranite pregled nad opravki

Potrebujete program, ki bo beležil vse opravke, ki jih morate narediti, ali pa vse unikatne in odlične ideje, ki jih morate izvesti?

Microsoft je nekaj časa nazaj kupil podjetje, ki je naredilo dober program za beleženje opravil, z imenom Wunderlist. Sami so nato izdali nov program z imenom To-Do, ki ga uporabljam že od začetka.

 

Microsoft To-Do vsebuje vse osnovne potrebne funkcionalnosti za beleženje opravil.

 

Ustvarjate lahko sezname, na katere potem dodajate opravila, in ko so ta končana, ga enostavno kliknite, in opravilo je označeno kot končano.

Na voljo so tudi ponavljajoča se opravila, da si na primer nastavite, da naj se specifično opravilo ponovi vsak dan ali vsak teden. Program vas bo na to obvestil. Preko iskalnika lahko iščete že vnesena opravila, preko funkcije “My Day” vam ponudi prihajajoča opravila in opravila, ki ste jih zamudili, da si  jih dodate na dnevni seznam, ki jih imate namen dokončati.

 

 

Opravila so na voljo povsod, tako preko spletnega brskalnika, kot aplikacije za vaš pametni telefon ali Windows. Funkcija, ki najbolj očitno še manjka od predhodnika, Wunderlist, so skupni seznami, kjer si lahko 1 ali več seznamov delite z več osebami. Rečeno je bilo, da ta in še več funkcij pridejo. Kdaj bo temu tako, pa ni jasno. Medtem pa lahko predlagate svoje ideje in glasujete za funkcije, ki jih najbolj želite, tukaj.

 

Microsoft To-Do je brezplačen. Več o programu in prenosu pa lahko najdete tukaj.

Napišite komentar

Stran uporablja Akismet za preprečevanje nezaželenih komentarjev. O zasebnosti podatkov komentarja si preberite tukaj.

Uvažanje .csv in .txt datotek v Microsoft Excel

V prejšnji objavi "Filtriranje in izvažanje podatkov v spletnih obrazcih" sem pokazal, kako lahko podatke izvozimo iz spletnih obrazcev. V tej objavi bom pa pokazal, ...

Filtriranje in izvažanje podatkov v spletnih obrazcih

Za prikaz in urejanje baze podatkov so zelo uporabni spletni obrazci. Z njimi lahko podatke prikažemo na različne načine, odvisno od potreb, te lahko filtriramo, ...

Prednosti registracije in uporabe domene

Domena je vaš spletni naslov, ki je potreben za vsako spletno stran in/ali elektronsko pošto.   Zaščitite ime podjetja V primeru, da ste podjetje in ...