Search Everything: Hitro in učinkovito iskanje datotek na računalniku

Se vam je kdaj zgodilo, da ste vedeli delno ime neke izredno pomembne datoteke, ki jo nujno potrebujete, vendar se ne spomnite, kje ste jo shranili?

Poskušate jo najti preko Windows iskalnika, vendar ne najde ničesar pametnega, oz. išče mnogo predolgo, več minut?

Če se vam ni, ste med redkimi in ste lahko srečni.

Velikokrat v svojem delu potrebujem neko datoteko, shranjeno nekje na računalniku. Na srečo obstaja super uporabna aplikacija, ki se imenuje Search Everything. Aplikacija izredno hitro indeksira celoten trdi disk, oz. več trdih diskov, si ustvari index in potem s svetlobno hitrostjo sprotno izpisuje rezultate, ko v aplikacijo vpisujete želene parametre.

Vse kar je od vas potrebno je, da aplikacijo prenesete iz spletne strani in jo namestite.

Ko prvič namestite program, bo trajalo nekaj minut, odvisno od kapacitete hrambe.

 

Slika prikazuje, da program za indeksiranje uporablja kar 4 ločene diske.

 

Avtor programa trdi, da bo za sveže nameščen Windows, ki vsebuje cca. 120.000 datotek le 1 sekundo, medtem ko bo za 1.000.000 datotek potreboval 1 minuto. Poleg tega pa program spremlja spremembe na diskih in vzporedno posodablja indeks, tako da je vedno na voljo za novo iskanje.

Aplikacija bo v pripravljenosti, prepoznate jo preko oranžne ikone lupe,

 ali pa jo poiščete v “Start”.

Aplikacijo odprete in začnete pisati. Ko so rezultati izpisani, vam pove ime datoteke in kje je locirana, saj imate lahko duplikate na večih lokacijah.

Najdeno datoteko lahko odprete, da na datoteko v seznamu 2x kliknete, ali pa desni klik in izberete odpri lokacijo (Open Path), da vam odpre mapo, kje je datoteka locirana.

Aplikacija je brezplačna!

Povezava TUKAJ.

spletne strani

Prednosti registracije in uporabe domene

Domena je vaš spletni naslov, ki je potreben za vsako spletno stran in/ali elektronsko pošto.   Zaščitite ime podjetja V primeru, da ste podjetje in

računalništvo

Dinamični e-mail aliasi

Elektronska pošta je pomemben del vsakega podjetja, saj so spremenili način komuniciranja tako med posamezniki kot tudi med in s podjetji. Obstaja več vrst elektronskih